5 Temmuz 2016 Salı

Bisküvili Pudingli Pasta Tarifi



MALZEMELER


1 paket eti burçak bisküvi,
1 paket eti kakaolu bisküvi,
1 paket kakaolu puding (1 lt‘lik olanlardan),
2 su bardağı su, (kesinlikle süt kullanmıyoruz).











TARİFİN YAPILIŞI


Tencereye suyu dökelim. Üzerine toz kakaolu pudingi dökelim. Orta ateşte koyulaşıp kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim. Sade burçak bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürelim ve tepsiye dik olarak yerleştirelim. Sonra kakaolu bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürüp sade bisküviye yapıştıralım. Bisküvilerin pudingli kısmı dışta kalacak şekilde bisküvileri bir sıra sade 1 sıra kakaolu bisküvi olacak şekilde resimdeki gibi yerleştirelim. Daha sonra kalan pudingi eşit şekilde bisküvilerin üzerine döküp yanlarını puding ile sıvayalım. Bisküvili Pudingli Pastamızı buzdolabına kaldıralım. İyice soğuyup donan pastamızı çapraz olarak kesip servis yapın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder