MALZEMELER
| ||
1 paket eti burçak bisküvi,
1 paket eti kakaolu bisküvi,
1 paket kakaolu puding (1 lt‘lik olanlardan),
2 su bardağı su, (kesinlikle süt kullanmıyoruz).
|
TARİFİN YAPILIŞI
Tencereye suyu dökelim. Üzerine toz
kakaolu pudingi dökelim. Orta ateşte koyulaşıp kıvam alana kadar karıştırarak
pişirelim. Sade burçak bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürelim ve tepsiye dik
olarak yerleştirelim. Sonra kakaolu bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürüp sade
bisküviye yapıştıralım. Bisküvilerin pudingli kısmı dışta kalacak şekilde
bisküvileri bir sıra sade 1 sıra kakaolu bisküvi olacak şekilde resimdeki gibi
yerleştirelim. Daha sonra kalan pudingi eşit şekilde bisküvilerin üzerine döküp
yanlarını puding ile sıvayalım. Bisküvili Pudingli Pastamızı buzdolabına
kaldıralım. İyice soğuyup donan pastamızı çapraz olarak kesip servis yapın.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder