MALZEMELER
|
1
paket pasta tabanı
1
paket krem şanti
1
paket çikolatalu sos
4
tane halley
1
tane muz
4 su
bardağı süt
Pudra
şekeri
hazırlama
süresi: 30 dakika
|
TARİFİN HAZIRLANIŞI
Pasta tabanının ikisini de 1 bardak
süt ile ıslatıyoruz. Üst tabanı 8 eşit üçgen parçaya kesiyoruz. Ayrı bir kapta
krem şantiyi hazırlıyoruz içine küp küp kestiğimiz halley ve muzu katıp bir
kaşık yardımı ile karıştırıyoruz. Pasta tabanının ortasına krem şantili harcı koyuyoruz.
Kestiğimiz 8 parçayı yanardağ tepesi şeklinde yerleştiriyoruz. Sıcak çikolatayı
da bu açık kalan alana döküyoruz. Üstüne ve yanlarına pudra şekeri serpiyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder