10 Temmuz 2016 Pazar

Yanardağ Pasta


MALZEMELER

1 paket pasta tabanı
1 paket krem şanti
1 paket çikolatalu sos
4 tane halley
1 tane muz
4 su bardağı süt
Pudra şekeri

hazırlama süresi: 30  dakika


TARİFİN HAZIRLANIŞI


Pasta tabanının ikisini de 1 bardak süt ile ıslatıyoruz. Üst tabanı 8 eşit üçgen parçaya kesiyoruz. Ayrı bir kapta krem şantiyi hazırlıyoruz içine küp küp kestiğimiz halley ve muzu katıp bir kaşık yardımı ile karıştırıyoruz. Pasta tabanının ortasına krem şantili harcı koyuyoruz. Kestiğimiz 8 parçayı yanardağ tepesi şeklinde yerleştiriyoruz. Sıcak çikolatayı da bu açık kalan alana döküyoruz. Üstüne ve yanlarına pudra şekeri serpiyoruz









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder